Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از این کارکنان در گفت و گو با ایرنا بیان کرد:شرایط مالی کارکنان به مراتب سخت تر از گذشته است؛ بیش از 17 ماه حقوق از شرکت کیسون به عنوان پیمانکار پروژه قطار شهری اهواز طلب داریم اما مسئولان این شرکت پاسخگو نیستند.
این فرد که با فرزندش حضور داشت ادامه داد: در طول یک ماه گذشته حقوق 2 ماه ما را پرداخت کردند اما این شیوه پرداخت مشکل ما را حل نمی کند زیرا همه کارکنان به دلیل پرداخت نشدن حقوق یک سال و نیم گذشته خود به افراد بسیاری مقروض هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یکی دیگر ازکارکنان متروی اهواز بابیان اینکه در6ماه گذشته درگیر بیماری فرزندم بودم گفت:پرداخت
نشدن حقوق از سوی شرکت پیمانکار مشکلات بسیاری برای ما ایجاد کرده و شرایط روز به روز هم سخت تر می شود.
وی خواستار رسیدگی مسئولان شهرداری بر نحوه پرداخت حقوق از سوی شرکت کیسون شد و ادامه داد: در زمان مدیرعامل پیشین قطار شهری اهواز نیز شرکت کیسون بد عهدی هایی در پرداخت حقوق داشت اما مدیرعامل از محل اعتبارات این شرکت حقوق کارکنان را پرداخت کرد.

** پرداخت 2 حقوق تا پایان بهمن
مدیرعامل سازمان قطار شهری اهواز هفته گذشته در جمع این کارکنان دلیل تاخیر در گفت و گو با آنان را نقد نشدن اسناد مالی دانسته و گفته بود:با رایزنی صورت گرفته مقرر شد تا پایان بهمن 2 حقوق از مطالبات معوق کارکنان پرداخت شود.
شهرام شاهین زاده در 10 روز گذشته معادل 2 و نیم حقوق کارگران پرداخت شده و درصدد هستیم تا پس از روشن شدن وضعیت حساب ها و باقی مانده موجودی مطالبات دیگر را پرداخت کنیم.
وی افزود: نزد کارفرما هیچگونه نقدینگی وجود ندارد و همگی به صورت اسناد خزانه است و باید از سوی پیمانکار پرداخت شود اما باتوجه به شرایط پیش آمده و بنابر مصوبه شورای تامین و با نظارت این شورا فقط در بخش دستمزد و حقوق امکان پرداخت وجود دارد.
شاهین زاده ادامه داد:مدیرعامل شرکت کیسون به همراه هیات مدیره مکلف به حضور در کارگاه و در جمع کارگران شده تا با کارگران دیدار کند.
مدیرعامل قطار شهری اهواز روز دوشنبه گذشته در دیدار با کارکنان ضمن وعده برای حل مشکل آنها، از کارکنان خواسته بود به سر کار خود باز گردند؛ این کارکنان از روز دوشنبه تا امروز از تجمع اعتراضی مقابل ساختمان قطار شهری خودداری کرده بودند و از صبح امروز بار دیگر اعتراض خود را از سر گرفتند.

** تعیین تکلیف کارگران موکول به تشکیل کمیته فنی
رییس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر اهواز نیز چندی پیش از ارجاع پرونده اختلاف قطار شهری اهواز و شرکت کیسون به کمیته فنی خبر داد و گفت: این پرونده در مرکز با حضور شورایی متشکل از وزیر کشور، کارشناسان و مسئولان استانی بررسی می شود و هرتصمیمی که گرفته شود 2 طرف مکلف به پذیرش آن هستند.
رحیم کعب عمیر حل مشکل کارگران قطار شهری اهواز را منوط به اعلام نظر نهایی کمیته فنی دانست و افزود: شهرداری اهواز اعلام آمادگی کرد که سه هزار میلیارد اوراق خزانه و چهار هزار میلیارد ریال ملک برای تکمیل گام نخست این پروژه اختصاص دهد اما شرکت کیسون تا این لحظه پاسخی نداده است.
این عضو شورای شهر اهواز در پاسخ به این سوال که آیا تا پایان امسال کمیته فنی وضعیت کارگران قطار شهری اهواز را تعیین تکلیف می کند یا خیر گفت: وظیفه ما ارسال اسناد و همچنین پیگیری این مساله است اما نمی توانیم زمان مشخصی برای تشکیل کمیته ارایه دهیم از این رو نمی توان با قطعیت درباره زمان حل مشکل کارگران این پروژه نظر داد.
وی با بیان اینکه تنها پروژه های مترو اهواز و کرج به صورت فاینانس اجرا شده اند ادامه داد: سایر پروژه های قطار شهری با کمک دولت ساخته شده اند، و فاینانس بودن پروژه قطار شهری اهواز سبب تامین نشدن منابع مالی شده است.
کعب عمیر با بیان اینکه پروژه قطار شهری اهواز نخستین تجربه شرکت کیسون در امر ساخت قطار شهری بوده گفت: از همان ابتدا نباید اجازه زخمی کردن صفر تا صد پروژه را به شرکت کیسون می دادند بلکه پروژه باید براساس فازبندی پیش می رفت.

** پولی برای پرداخت نداریم
محمدرضا انصاری رییس هیات مدیره شرکت کیسون چندی پیش درخصوص حقوق معوق کارگران این شرکت بدون ارایه پاسخ دقیقی دراین زمینه گفت: این کارگران اگرچه برای ما عزیز هستند اما ما پولی برای پرداخت به آنها نداریم و اکنون 780 میلیارد ریال چک برگشتی در بین طلبکاران از شرکت کیسون وجود دارد.
به گزارش ایرنا 13 سال پیش که کلنگ پروژه قطار شهری اهواز بر زمین زده شد، مجریان نوید روزهایی در آینده نزدیک برای کاهش بار ترافیکی در شهر اهواز را دادند اما تنها ثمره آن تاکنون حفاری در نقاط مختلف شهر، و کندی پیشرفت پروژه بوده است.
در طول 13 سال گذشته یکی از مهم ترین معضلات این پروژه کش و قوس بسیار در پرداخت حقوق کارکنان شرکت کیسون (پیمانکار پروژه قطار شهری اهواز) بوده است به طوریکه به گفته کارگران این شرکت هم اکنون پرداخت حقوق آنها حدود 17 ماه به تعویق افتاده است.
طرح توسعه حمل‌ و نقل ریلی درونشهری (جابجایی مسافر با قطار شهری) اول آبان امسال در تهران و هشت کلانشهر از جمله اهواز با اهداف بهبود و ارتقای سفرهای درون ‌شهری با مترو، دستیابی به اهداف قانون توسعه حمل‌ و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت و کاهش مصرف سوخت (بنزین، نفت گاز و سی.‌ان‌.جی) و کاهش انتشار آلاینده‌های زیست محیطی امضا شد.
این طرح درحالی امضا شد که پروژه قطار شهری اهواز در همان ایستگاه اول از فاز نخست طرح درجا می زند و کارگران آن برای دریافت حقوق یکسال و نیم خود باید به دستگاه های مختلف متوسل شوند.
پروژه متروی اهواز از نیروگاه زرگان در شمال شرقی اهواز شروع می‌شود و پس از عبور از میدان ‌های اصلی شهر، در منطقه بقایی در جنوب غربی اهواز به انتهای مسیر خود می‌رسد. طول این مسیر بر اساس مصوبه شورای عالی ترافیک کشور 23 کیلومتر و شامل 24 ایستگاه است. این پروژه به دو فاز دسته بندی و فاز نخست آن از فرودگاه تا مصلا با 6 ایستگاه تعیین شده است.
9887/ 6037
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها حقوق حمل و نقل حمل و نقل عمومی دستمزد گاز جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۳۲۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس

سید ابوالفضل هاشمی اصل گفت: اولویت تیم مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدا، رسیدگی ویژه به پرداخت مطالبات و مسائل رفاهی کارکنان مجموعه تحت پوشش دانشگاه بوده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به تلاش شبانه‌روزی کارکنان حوزه سلامت در خدمت‌رسانی به جامعه افزود: اگر چه بی شک این خدمات با پشتوانه انگیزه معنوی صورت می‌گیرد، اما دانشگاه نیز خود را در برابر این تلاش‌ها مسئول می‌داند و با تلاش و پیگیری‌های انجام شده، موفق به پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات اساتید، پزشکان و کارکنان دانشگاه در سال ۱۴۰۲ شدیم.

به گفته او، در سال ۱۴۰۲، ۱۱ ماه از مطالبات پزشکان متخصص، ۱۲ ماه از مطالبات پزشکان عمومی استخدامی و مشارکتی و ۱۲ ماه از مطالبات درمانگاه‌ها پرداخت شده است.

هاشمی اصل ادامه داد: همچنین پرداخت ۱۳ ماه اضافه کار شبکه‌های بهداشت و درمان و ۱۱ ماه از معوقات کارکنان سایر مراکز تحت پوشش، از دیگر موارد انجام شده در سال ۱۴۰۲ بوده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به ابلاغ دستورالعمل پرداخت تعرفه خدمات پرستاری از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در همین راستا طی سال گذشته، ۱۴ماه از مطالبات تعرفه خدمات پرستاری پرستاران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مبلغ بیش از ۳ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • اخراج کارکنان برج میلاد تکذیب شد
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد
  • پروژه‌ی «دولتی‌سازیِ دستمزد»
  • کارگران نمونه در گناوه تجلیل شدند
  • بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان در اولویت است/بازار «زرین» گذشته را روایت می‌کند
  • تامین اعتبار برای خرید واگن های جدید قطار شهری کرج
  • امام جمعه اهواز: والدین باید تمرین حجاب را در کودکی به فرزندان خود بیاموزند
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند