Web Analytics Made Easy - Statcounter

گیتی سیف الهی مقدم روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: طبق توافقات صورت گرفته شهرداری اهواز و دولت هرکدام باید ۵۰ درصد هزینه ساخت پروژه قطار شهری را پرداخت می‌کردند اما هیچکدام در این مورد موفق نبودند.

وی گفت: با تجهیز کارگاه از سوی این شرکت می بایست پروژه در همان چهار سال اول به بهره برداری می‌رسید، اما به دلیل کمبود اعتبار به نتیجه‌ای نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طلب ۱۰ هزار میلیارد ریالی

وی درخصوص طلب این شرکت از قطار شهری اهواز افزود: بخشی از مطالبات ما از کارفرما به دلیل تغییر در پروژه و احداث ایستگاه‌های مترو در زیر زمین است؛ مبلغ اعلام شده به شورای عالی فنی از سوی شرکت کیسون ۱۰ هزار میلیارد ریال است.

مدیرعامل شرکت کیسون گفت: قرارداد منعقد شده با شرکت کیسون به صورت EPC (مهندسی، ‬تدارکات‬ و‬ اجرا) ‏، ‬ به اضافه فاینانس است، درواقع این شرکت باید فاینانسور معرفی می‌کرد و اخذ بقیه مجوزها با کارفرما بود، تاکنون چند بار فاینانسور از کشور چین معرفی کردیم اما مجوزهای لازم در این خصوص گرفته نشده است.

سیف الهی مقدم بیان کرد: در سه سال گذشته یکهزار و ۱۲۰ میلیارد ریال بودجه به شرکت کیسون داده شده که ۶۵۰ میلیارد ریال آن اوراق خزانه بوده و با کسر ۲۰ درصد تنزیل از این اوراق، ۱۸۰ میلیارد ریال آن کسر شد.

وی افزود: اعتباراتی که کارفرمای پروژه قطار شهری اهواز به شرکت کیسون داده به اندازه‌ای کم است که توان پرداخت حقوق کارکنان این مجموعه را نداریم و حتی چند پرداختی آخر با نظارت خود کارفرما به طور مستقیم به حساب کارکنان واریز شده است، هر ماه مبلغی حدود ۱۰ میلیارد ریال به بدهی ما به کارکنان افزوده می‌شود.

ناچار به کوچک کردن کارگاه هستیم

وی با اشاره به ناچیز بودن بودجه پروژه قطار شهری اهواز افزود: با این شرایط ناچار به کوچک کردن کارگاه هستیم اما اگر شرایط بهتر شود و پروژه مجدد راه اندازی شود از همین کارگران برای انجام کار دعوت به همکاری می‌شود.

مدیرعامل شرکت کیسون درخصوص خبر اخراج تعدادی از کارگران پروژه قطار شهری اهواز بیان کرد: پروژه مترو اکنون تعطیل است و در عمل کاری صورت نمی‌گیرد؛ این امکان برای شرکت کیسون وجود داشت که از همان ابتدا با تمام کارگران تسویه حساب کند اما در این سال‌ها تلاش کرد تا این افراد را حفظ کند؛ تنها دلیل تعدیل نیرو در این پروژه مشکلات مالی است.

سیف الهی مقدم با اشاره به اینکه کارفرما به درخواست‌های ما پاسخ نداده است گفت: سرانجام پس از سال‌ها اختلاف این پروژه ‏ به شورای عالی فنی ارسال شده که امیدواریم سریع‌تر در این خصوص تصمیم گیری شود.

وی یادآور شد: طبق مصوبه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مقرر شد مبلغ چهار هزار میلیارد ریال اعتبار و ملک در قبال تضمین به شرکت کیسون بدهند تا مجدد کار آغاز شود.

مدیرعامل شرکت کیسون بیان کرد: شرکت کیسون، پروژه قطار شهری اهواز برای اتمام، به اهتمام جدی دولت و شهرداری نیاز دارد.

بنابراین گزارش پیش از این برخی مدیران و مسئولان خوزستانی از آنچه بدعهدی شرکت کیسون در قابل پروژه قطار شهری اهواز بیان کردند به شدت گلایه داشتند. استاندار خوزستان چندی پیش درخصوص آخرین وضعیت پروژه مترو اهواز گفت: پیمانکار این پروژه تعهدات بسیاری داده بود اما تاکنون به بیشتر آنها عمل نکرده است.

رییس شورای اسلامی شهر اهواز نیز گفت: شرکت کیسون مدعی طلبی بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال شده که البته در کمیته فنی خوزستان مورد تایید قرار نگرفت؛ طبق قرارداد، کمیته داوری این پرونده در خارج از کشور ‏‬ قرار دارد اما توافق شد در کمیته فنی استان مورد بررسی قرار گیرد، شورای چهارم شهر، زیر بار ادعای پیمانکار نرفت و این مساله بدون تعیین تکلیف باقی ماند.

عملیات اجرایی مترو اهواز بهمن سال ۸۵ آغاز شد اما پیشرفت این پروژه پس از گذشت بیش از ۱۳ سال هنوز کمتر از ۳۰ درصد است.

پروژه متروی اهواز از نیروگاه زرگان در شمال شرقی اهواز شروع می‌شود و پس از عبور از میدان‌های اصلی شهر، در منطقه بقایی در جنوب غربی اهواز به انتهای مسیر خود می‌رسد. طول این مسیر بر اساس مصوبه شورای عالی ترافیک کشور ۲۳ کیلومتر و شامل ۲۴ ایستگاه است. این پروژه به ۲ گام دسته بندی و گام نخست آن از فرودگاه تا مصلا با ۶ ایستگاه تعیین شده است.

پروژه قطار شهری اهواز از اواخر پارسال تاکنون به دلیل مشکلات مالی به حالت تعطیل درآمده است.

به گفته معاون عمران و توسعه شهری وزارت کشور پروژه متروی اهواز نسبت به سایر کلانشهرها عقب است و تا زمانی که اختلافات موجود در این پروژه رفع نشود نمی‌توان زمانی برای افتتاح آن پیش بینی کرد.

کارکنان پروژه قطار شهری اهواز بیش از ۱۶ ماه حقوق از شرکت کیسون طلب دارند و تاکنون چندین بار باحضور مقابل شهرداری و قطارشهری اهواز تجمع کرده اند.

۹۸۸۷ / ‏‬ ۶۰۳۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خوزستان شهرداری اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۳۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه

تین نیوز

شهردار تهران گفت: به زودی بزرگراه یادگار امام به بزرگراه شهید بروجردی متصل می شود و در نهایت به آزاد راه ساوه می رسد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی در دیدار با شهروندان محله یافت آباد در مسجد جامع چهارده معصوم با بیان اینکه کمتر از سه سال از شروع به کار ششمین دوره مدیریت شهری گذشته است، افزود: سعی کردیم تهرانی که تحویل خواهیم داد با آنچه تحویل گرفته ایم، متفاوت باشد. زمانی بیشترین خدمات و امکانات در نیمه شمالی تهران متمرکز بود. تلاش کردیم فاصله بین شمال و جنوب را کم کنیم. از مرداد سال ۱۴۰۱ پویش «امیدوافتخار» را آغاز کردیم تا هر هفته در یکی از مناطق ثمره خدمات را تقدیم شهروندان کنیم. تا امروز حدود ۱۲۰ پویش برگزار شده است.

زاکانی ادامه داد: یکی از رویدادهای «امیدوافتخار» که در منطقه ۱۸ برگزار شد، افتتاح ۳.۷ کیلومتر از بزرگراه شهید بروجردی بود. این پروژه سال ها رها شده بود. در مدیریت شهری قبلی روی بعضی از پل ها خاک ریخته بودند و می خواستند روی آن درخت بکارند! چون تصور نمی کردند، بتوان این پروژه ها را دنبال و تکمیل کرد.

او با اشاره به هزینه کرد اعتبارات برای تکمیل پروژه های شهری، تصریح کرد: برای تکمیل ۱۰۰ پروژه نخست پویش «امیدوافتخار»، بالغ بر ۱۷۸ هزار میلیارد تومان هزینه شده است. بالای ۸۰ درصد این پروژه ها در مدیریت شهری ششم آغاز شده و کسر قابل توجهی از آن ها متعلق به مردم جنوب پایتخت و پایین خط میدان انقلاب است.

اتصال بزرگراه یادگار امام به بزرگراه بروجردی

شهردار تهران با بیان اینکه یکی از مشکلات منطقه ۱۸ با توجه به همه استعدادها، این بود که در «بن بست» حمل ونقلی قرار داشت، اضافه کرد: به همین دلیل پروژه تکمیل ادامه بزرگراه «یادگار امام» آغاز شد. این بزرگراه به زودی به بزرگراه شهید بروجردی متصل و در نهایت به آزادراه ساوه مرتبط خواهد شد. به این ترتیب مناطق ۹ و ۱۸ از شرایط بهتری در حوزه حمل ونقل بار و مسافر برخوردار می شوند.

زاکانی تصریح کرد: امسال پروژه امتداد یادگار امام تا میدان فتح افتتاح شود و شرایط جدیدی را برای منطقه ۱۸ فراهم کرده و بخشی از محرومیت در این منطقه رفع شد. همچنین بخش قابل توجهی از پروژه باغ راه حضرت زهرا(س) هم امسال افتتاح می شود. همین حالا چند پیمانکار با هم در این پروژه در حال فعالیت هستند. باغ راه حضرت زهرا(س)، به طول ۹.۵ کیلومتر دو منطقه ۱۷ و ۱۸ را به هم متصل کرده و یک محل بی دفاع شهری را به فضای سبز و دیگر کاربری های فرهنگی و تفریحی بدل می کند.

او اضافه کرد: آن طور که شهردار منطقه ۱۸ گزارش داده است، در این ۲ سال، بالغ بر پنج همت پروژه های محلی در منطقه ۱۸ افتتاح شده است. مناطق جنوبی پایتخت، فوق العاده باارزش هستند و باید به آنها توجه کرد. ما بدهکار مردم هستیم و تمام تلاش خود را برای خدمت به آنها انجام می دهیم. اما به دعا و پشتیبانی مردم برای خدمت و آبادانی نیاز داریم.

شهردار تهران با اشاره به اجرایی شدن پویش «من شهردارم»، تصریح کرد: سال ۱۴۰۱، شهروندان بالغ بر ۱۳۰۰ پروژه توسعه محلی را به ارزش ۴هزار میلیارد تومان انتخاب کردند. سال گذشته اغلب این پروژه ها به اتمام رسید. ۳۵۰ هزار نفر از شهروندان در پویش «من شهردارم» شرکت کردند. سال ۱۴۰۲، میزان مشارکت مردم در پویش «من شهردارم» به یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار نفر رسید. آنها بالغ بر ۳هزار و سیصد پروژه را به ارزش حدود ۸ همت انتخاب کردند. این پویش نمودار روشنی از مدیریت مشارکتی و پیوستگی به متن جامعه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تامین اعتبار برای خرید واگن های جدید قطار شهری کرج
  • آخرین وضعیت مرکز نمایش‌های آئینی «صبا»/ بهره‌برداری مرکز تا پایان امسال
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب