Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری اهواز با بیان این‌که ۲۶ تا ۲۷ درصد پروژه پیشرفت فیزیکی داشته است، گفت: یک میلیارد دلار برای تکمیل پروژه قطار شهری اهواز نیاز است. ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۵ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام شاهین‌زاده امروز در نشست خبری تشریح آخرین وضعیت قطار شهری اهواز، اظهار داشت: سال 85 مناقصه‌ای برگزار و در آن متقاضیان بسیاری حضور داشتند که باتوجه به شرایط، شرکت کیسون به عنوان نفر صالح و برتر انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: شرکت کیسیون در هنگام مناقصه اعلام کرد که در علاوه بر پروژه، مسأله فاینانس به میزان 85 درصد را از این محل تأمین کرد اما از این سهم یک دلاری هم وارد پروژه نشده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری اهواز با اشاره به این‌که مدیران شرکت کیسون اعلام کرده‌اند که یک هزار و میلیارد تومان طلب دارند، ادامه داد: اعضای شورای حمل و نقل ریلی استان خوزستان از استاندار تا شهردار و دیگر اعضا به دنبال مسأله شخصی نیستند بلکه به دنبال احقاق حق مردم از این مسأله هستیم.

وی با بیان این‌که شرکت کیسون توان و اراده برای اجرای پروژه قطار شهری اهواز را ندارد، افزود: این شورا به نتیجه رسیده که شرکت کیسون اولا نمی‌خواهد که این پروژه اجرایی شود و اگر هم بخواهد توان لازم را ندارد.

شاهین‌زاده با اشاره به مطالبات کارگری و تحصن‌های مختلف کارگران پروژه قطار شهری، عنوان کرد: کارگران از اواخر دی ماه تا نیمه اسفندماه سال گذشته بیش از 25 روز تحصن کردند که با موافقت استاندار خوزستان و طی مراحل قانونی، پول عمرانی پروژه بابت مطالبات سال 96 به کارگران پرداخت شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری اهواز با اشاره به این‌که تنها 78 نیروی حراستی در پروژه قطار شهری فعالیت دارند، اظهار داشت: آیا یک پروژه یک میلیارد دلاری را می‌توان با این تعداد نیروی حراستی اداره کرد.

وی با بیان این‌که فسق پیمان پروژه قطار شهری با کیسون شهامت نیاز داشت که یک نفر مسئولیت جراحی این مسأله را برعهده بگیرد، خاطرنشان کرد: سال 94 تصمیم گرفته شد تا فسق پیمان انجام شود، روند اجرایی آن صورت گرفت و تا مرحله نهایی پیش رفت اما در نهایت کارفرما از نظر خود عدول کرد.

شاهین‌زاده با اشاره به این‌که در صورتی که شرکت کیسون یک برگ مطالبات ارائه کرد، بنده استعفاء می‌دهم، بیان کرد: امروزه شرکت کیسون بدهکار است و بیش از 43 میلیارد تومان در قبال ضمانت‌نامه دریافت کرده و تنها 3 کیلومتر ریل‌گذاری و 1 کیلومتر تونل حفر کرده است.

شورای عالی اقتصاد درباره جاری سازی مجدد فاینانس مترو اهواز تصمیم می‌گیردریسه کردن 1.2 کیلومتر ریل در طول خط قطار شهری اهواز/ وضعیت نقدینگی مترو اهواز مناسب استمشکل 10 ساله مترو اهواز؛ سکوت 4 ساله شهردار و شورای شهر/ اینجا افتتاح پروژه‌ها تبدیل به رویا شده است

مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری اهواز با بیان این‌که براساس تنها بخشی از اسناد، شرکت کیسون بالغ بر 60 میلیارد تومان بدهکار است، ادامه داد: تأخیر در بهره‌برداری و تحویل پروژه قطار شهری نیز از خسارت‌های شرکت کیسون است که محکم پای دریافت آنها هستیم.

وی با اشاره به این‌که فاینانس کلاه گشادی است که بر سر مردم اهواز گذاشته شد، اظهار داشت: پیش‌بینی برای حضور پیمانکار جدید پروژه قطار شهری اهواز انجام شده است.

شاهین‌زاده درباره فسق پیمان قرارداد پروژه قطار شهری، ادامه داد: همزمان با فسق پیمان، 15 تا 20 روز زمان برای ابلاغ فسق نیاز است و مدت زمانی هم برای تغییر و تحویل کارگاه‌های پروژه قطار شهری نیاز است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری اهواز با بیان این‌که 26 تا 27 درصد پروژه پیشرفت فیزیکی داشته است، گفت: یک میلیارد دلار برای تکمیل پروژه قطار شهری اهواز نیاز است.

انتهای پیام/ ع

R41468/P1494/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۲۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت

به گزارش تابناک به نقل از مس پرس، حسین مدرس خیابانی عصر امروز در نشستی با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه اظهار کرد: شرکت‌های زیرمجموعه بنگاه‌های اقتصادی یک ظرفیت ارزشمند به حساب می‌آید که استفاده درست و هدفمند از این ظرفیت برای انجام امور و اجرای پروژه‌ها، باعث ایجاد ارزش افزوده و نتایج مطلوب‌تر می‌شود.

وی یکی از مهمترین چالش های موجود بر سر راه پروژه ها را تامین مالی دانست و ادامه داد: در راستای تسریع در تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای، باید از همه ظرفیت‌ها مانند اخذ تسهیلات، گواهی سپرده، برات و... برای تامین منابع مالی مورد نیاز بهره گرفت و مانع از تعطیلی پروژه ها شد.

وی همچنین با تاکید بر اینکه ایجاد سامانه استعلام قیمت کالاهای مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی و جلوگیری از اعمال سلیقه های شخصی کمک می‌کند، طراحی و اجرای این مدل را به عنوان یک مطالبه از شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه مطرح کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین در نشست دیگری با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت کانی مس، بر ضرورت تلاش برای تکمیل پروژه های توسعه ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس و همچنین تولید مستمر طرح لیپ لیچینگ سونگون از خردادماه تاکید کرد و گفت: در سال مزین به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، پایداری وضع موجود و تلاش برای افزایش تولید محصول در مجتمع‌های تولیدی شرکت مس و سرعت بخشیدن به روند تکمیل پروژه‌ها از جمله طرح تولید کاتد و کنسانتره مس به عنوان یک راهبرد اساسی مدنظر قرار دارد.

ایجاد یک پلنت بالانس ملی از طریق واگذاری یک معدن کوچک، استحصال نیکل و سایر عناصر گرانبها، مشارکت در افزایش راندمان خطوط تولید مجتمع‌ها، پیگیری موضوع واگذاری مالکیت و همچنین توانمندسازی صندوق cvc ویرامس، پنج مطالبه دکتر مدرس خیابانی از شرکت کانی مس بود که در این جلسه مطرح و مقرر شد اقدامات لازم در این راستا دنبال شود.

دیگر خبرها

  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی
  • آخرین وضعیت مرکز نمایش‌های آئینی «صبا»/ بهره‌برداری مرکز تا پایان امسال
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت