Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا غلامرضا شریعتی شامگاه دوشنبه در نشست تخصصی بررسی مشکلات متروی اهواز در استانداری خوزستان بیان کرد: اختلاف زیادی میان پیمانکار پروژه و شهرداری اهواز بود به همین دلیل سال گذشته سه کارشناس که مورد قبول شرکت کیسون هم بودند برای بررسی موارد اختلافی تعیین شدند.

وی ادامه داد: مطابق نظر حقوقی کارشناسان، شرکت کیسون در بسیاری موارد ادعایی هیچ حقی ندارد اما برای پیشبرد پرونده مقرر شد مبلغی به شرکت کیسون پرداخت شود ، پس از آن موارد اختلافی به شورای عالی فنی ارجاع شد اما باز هم کیسون به هیچ کدام از تعهدات خود عمل نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شریعتی اظهار داشت: قرار بود شهرداری اهواز به جای بدهی خود به کیسون ملک به این شرکت واگذار کند اما شهردار سابق اهواز مدعی شد که با وجود مشخص کردن زمین، اما کیسون آن را نپذیرفته است.

مدیرعامل سازمان قطار شهری اهواز نیز در این نشست گفت: خط یک قطار شهری اهواز با ۷۹۰ میلیون دلار اعتبار در سال ۸۵ کلنگ زنی شد،این پروژه چهار فاز به طول ۲۳ کیلومتردارد که تاکنون کمتر از ۱۱ کیلومتر از مسیر اجرا شده است.

یک میلیون دلار برای تکمیل پروژه

شهرام شاهین زاده افزود: یکی از مشکلات موجود برای ارزیابی دقیق اعتبار مورد نیاز این پروژه شناور بودن نرخ ارز است اما با احتساب دلار ۱۱۰ هزار ریالی حدود یک میلیون دلار برای تکمیل آن نیاز است.

وی بیان کرد: درحال حاضر اولویت نخست ما در این پروژه تکمیل فاز یک و بخشی از فاز۲ است، پیشرفت فیزیکی فاز یک پروژه در خش سیویل (عملیات عمرانی پروژه) ۷۰ درصد است اما در مجموع پیشرفت فیزیکی کل پروژه حدود ۲۸.۵ درصد است.

شاهین زاده ادامه داد: تاکنون ۶هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال در این پروژه هزینه شده که تنها ۱۰۰ میلیارد ریال آن از سوی شهرداری پرداخت شده و مابقی را دولت تامین کرده است.

همچنین شهردار اهواز گفت: شهردار سابق برای تهاتر بدهی شهرداری به شرکت کیسون ملک معرفی کرده بود اما آنها به بهانه زمانبر بودن فروش این املاک نپذیرفته بودند صورتجلسه شهرداری برای نشان دادن املاک نیز موجود است.

موسی شاعری افزود: اولویت شهرداری اهواز ادامه همکاری با شرکت کیسون و یا هیچ پیمانکار دیگری نیست ما به دنبال اتمام این پروژه هستیم اما شرکت کیسون حسن نیتی برای انجام کار نشان نداده است.

وی گفت: باوجود آنکه صورت وضعیت شرکت کیسون منفی است اما بنابر مصوبه شورای تامین استان تاکنون ۶۰۰ میلیارد ریال برای بدهی کارگران این شرکت پرداخت شده است.

شاعری ادامه داد: بنظر می رسد شرکت کیسون اراده و یا توان انجام این کار را ندارد بنابراین یا باید بدون کشمکش قرارداد فسخ شود و یا آنکه سریع کارگاه را فعال کند و صورت وضعیت های خود را ارسال کند، درحال حاضر شرکت کیسون مدعی پرداخت چهار هزار میلیارد ریال برای آغاز به کار پروژه است که این مبلغ در توان ما نیست.

مدیرعامل شرکت کیسون نیز در این نشست گفت: شرکت کیسون در این پروژه به اندازه دولت و شهرداری اهواز هزینه کرده است، تاکنون بیش از یکصد پروژه موفق در کشور اجرایی کرده ایم اما در این پروژه دچار مشکلات جدی شده ایم.

گیتی سیف اللهی با اشاره به اینکه شرکت کیسون حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال از پروژه قطار شهری اهواز طلب دارد افزود: قیمت تجهیزات موجود در کارگاه قطار شهری اهواز بیش از چهار هزار میلیارد ریال است.

وی ادامه داد: املاکی که شهرداری اهواز به ما معرفی کرده معارض دارند که این مساله فروش آنها را دچار مشکل می کند ما به دنبال زمین داری نیستیم و باید املاک برای تهیه نقدینگی به فروش برسند.

بابک دین‌پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور گفته است: شرکت کیسون به عنوان پیمانکار پروژه قطار شهری اهواز باید ظرف مدت ۷۲ ساعت آینده موضع خود برای همکاری یا قطع همکاری در این پروژه را به صورت شفاف اعلام کند.

عملیات اجرایی مترو اهواز بهمن سال ۸۵ آغاز شد اما پیشرفت این پروژه کمتر از ۳۰ درصد است.

پروژه قطار شهری اهواز از اواخر پارسال تاکنون به دلیل مشکلات مالی به حالت تعطیل درآمده است.

۹۸۸۷/۶۰۶۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت کشور استانداری خوزستان غلامرضا شریعتی اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۳۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش ۳۰ میلی‌متر باران طی ۳۰ دقیقه در اهواز

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: میزان بارندگی اهواز در حدود ۳۰ دقیقه و حدود ۳۰ میلی‌متر بوده که این عدد بسیار بالاست. - اخبار استانها -

صابر علیدادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اهواز درباره آبگرفتگی‌های سطحی و شبکه دفع فاضلاب اظهار داشت: شبکه دفع فاضلاب به صورت کامل در اختیار شهرداری قرار دارد‌. این مجموعه شامل چهارصد دستگاه پمپ، 40 دستگاه پمپ یدکی است و نیز  تمام ایستگاه‌های فاضلاب به دستگاه های دیزل ژنراتور مجهز هستند.

وی با بیان اینکه ایستگاه ها، مهم ترین رکن تخلیه فاضلاب هستند ادامه داد: افراد مربوطه در تمامی ایستگاه ها جهت کنترل و نظارت حاضر هستند اما تداوم تخلیه ایستگاه ها ملزم به برقرار بودن برق است، اگر با قطعی برق در ایستگاه ها مواجه شویم، دفع آب با اتکا به برق دیزل ژنراتور ها نصف می شود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: ضمن استفاده از ظرفیت آبفای کشور در خصوص تامین تعدادی ماشین آلات،از چند روز گذشته نیز هر آنچه ظرفیت در شرکت آبفا و نیز بخش خصوصی وجود داشته است برای بارندگی بسیج شده است. 

علیدادی با بیان اینکه در تلاش هستیم تا هرچه سریع‌تر تخلیه آب‌های سطحی انجام شود تصریح کرد: میزان بارندگی اهواز در حدود 30 دقیقه و حدود 30 میلی‌متر بوده که این عدد بسیار بالاست. با توجه به بارش بسیار زیاد باران در مدت بسیار کوتاه، ظرفیت تخلیه آب‌های سطحی آن طور که باید، پاسخگو نیست.

وی افزود: از چند روز گذشته تا کنون چندین مانور، گشت و نظارت های  شهری متعدد انجام شده و همچنین  میزان ماشین آلات و نیروی انسانی را به دو برابر ظرفیت رسانده ایم تا بروز مشکل به حداقل میزان خود برسد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان خاطرنشان کرد: اگر چه تخلیه آب های سطحی مطابق با قانون شهرداری ها جز وظایف شهرداری است اما به دلیل صاف بودن سطح شهر اهواز، سیستم تخلیه آب زیر زمینی در اختیار شهرداری ها قرار دارد تا آب از طریق مجرا و منهول ها تخلیه شود؛ همگی باید با هم افزایی کمک کنیم تا هرچه زود تر مشکلی به وجود نیاید.

انتهای پیام/735/.

دیگر خبرها

  • دسترسی به بافت تاریخی و حرم‌های مطهر با پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم-رحمت-احمدی
  • افزایش ارتفاع تأسیسات شهری در پروژه قائم-رحمت-احمدی
  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • بارش ۳۰ میلی‌متر باران طی ۳۰ دقیقه در اهواز
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه
  • کدام شهرهای خوزستان بیشترین بارندگی را داشتند؟
  • تشکر معاون استاندار خوزستان از شرکت توسعه نیشکر برای کمک به کشاورزان منطقه
  • تلاش شبانه‌روزی تیم‌های خدمات شهری برای رفع آبگرفتگی از معابر
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند