Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور با تاکید بر لزوم تعیین تکلیف پروژه متروی اهواز از مهلت 72 ساعت به شرکت کیسون جهت اعلام تصمیم خود جهت ادامه اجرا یا عدم ادامه فعالیت در این پروژه خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، بابک دین‌ پرست در جلسه بررسی پروژه متروی اهواز که در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر کارگاه‌های کیسون تعطیل هستند؛ برای پایان دادن به  14 سال توقف پروژه، باید شرکت کیسون برنامه خود را مشخص کند که آیا مایل به ادامه کار هست یا خیر؟ و اینکه در صورت ادامه حضور در اجرای پروژه چه برنامه‌ای دارد؟

وی افزود: کیسون ادعا می‌کند که می‌خواهد کار را ادامه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید امروز این پروژه تعیین تکلیف شود یعنی از سردرگمی خارج شویم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور گفت: کیسون عنوان می‌کند که مایل به ادامه کار است اما به پول نیاز دارد از سوی دیگر کارفرما هم دارای اختیارات قانونی است.

دین‌پرست با بیان اینکه پیش از این بدعهدی‌ها و مشکلاتی در پروژه مترو اهواز وجود داشته است، عنوان کرد: کیسون ادعا می‌کند در صورت تامین مالی کار را آغاز می‌کند که در این صورت باید برنامه شورای شهر و شهردار اهواز هم مشخص شود.

وی ادامه داد: پیش از این توافقی میان شرکت کیسون و شهرداری اهواز در پنج بند منعقد شده است که همان توافق باید مبنای کار آنها قرار گیرد و بند 2 و 3 همزمان انجام شوند. اگر شرکت کیسون، شرایط مطرح شده را نپذیرد، چاره‌ای جز فسخ قرارداد وجود ندارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور تصریح کرد: اگر کیسون می‌خواهد از حق خود دفاع کند و به حق و حقوق خود برسد، راه حل خروج از این بن‌بست اجرای بند دو و 3 بدون اولویت‌ها است. بر اساس بند دو این مصوبه، شرکت کیسون باید بلافاصله به موازات انجام و ارجاع کار به شورای عالی فنی، عملیات اجرایی پروژه را در کارگاه‌ها آغاز کند.

طبق بند سه این مصوبه نیز باید شهرداری اهواز در اسرع وقت نسبت به تامین منابع مالی مناسب جهت ادامه کار شامل تهاتر زمین، املاک، مستندات و نقدینگی حاصل از فروش اوراق مشارکت اقدام کند. در این شرایط باید بند 2 و 3 با هم اجرا شود تا حسن نیت کیسون نشان داده شود. از طرفی شهردار اهواز هم باید نسبت به تامین منابع مالی کمک کند.

دین‌پرست بیان کرد: در صورتی که فسخ قرارداد کیسون به نفع مردم و پروژه است و منجر به اجرای سریع‌تر و بهتر این پروژه می‌شود باید این کار انجام شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور عنوان کرد: هدف ما اجرای پروژه قطار شهری اهواز است؛ برای ما خوب نیست که این پروژه بیش از این بلاتکلیف بماند.

وی افزود: تا زمانی که مشاهده می‌شود کارگاه تعطیل است، کسی اعتماد نمی‌کند که پولی به کیسون بدهد و تنها راه کیسون برای ادامه پروژه، اجرای همزمان بند دو و 3 مصوبه‌شان با شهرداری اهواز است.

دین‌پرست با بیان اینکه باید این عدم اعتماد ترمیم شود، گفت: شرکت کیسون آرام اما جدی کار را شروع کند. کیسون یک بخش کار را آغاز کند، شهرداری اهواز هم تامین منابع مالی را  آغاز می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور تصریح کرد: شرکت کیسون 72 ساعت مهلت دارد تا تصمیم خود را برای ادامه کار اعلام کند. در مدت ۱۰ روز پس از اعلام ادامه همکاری، شرکت کیسون باید کارگاه‌ها را راه‌اندازی کند تا شهروندان شاهد به حرکت درآمدن این پروژه باشند و هیچ پیش‌شرط یا بهانه‌ای در این زمینه قابل قبول نیست.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: مترو اهواز کیسون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۹۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آخرین مهلت استفاده از کالابرگ الکترونیکی

به گزارش تابناک، اقتصادنیوز نوشت: ۱۱ قلم کالای اساسی شامل برنج ایرانی، حبوبات، شیر کم‌چرب، پنیر، ماست کم‌چرب، مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند برای حفظ سفره مردم از تورم در سبد غذایی طرح کالابرگ الکترونیک تعریف شد.

دولت از ۱۷ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ به مدت سه ماه (تا ۱۸ اردیبهشت) مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک را تحت عنوان «طرح فجرانه» اجرا کرد. در این فاز، «شرط ۲۰۰ هزار تومان خرید از یارانه» حذف شد، اما اعتبار تشویقی آن از ۱۲۰ هزار تومان (اعتبار تشویقی کالابرگی) به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافت.

روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه، آخرین روز اعتبار طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک است، اما دولت هنوز در خصوص ادامه روند این سازوکار پرطرفدار، خبر جدیدی اعلام نکرده است.

در این زمینه، سیدرضا یحیوی مشاور معاون رفاهی و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرده بود که «حمایت از معیشت مردم ادامه‌دار است، اما بستگی به این دارد که در چه قالب و طرحی ادامه یابد.»

بر اساس جدول زمان‌بندی سازمان هدفمندی یارانه‌ها، زمان واریز یارانه‌ها اردیبهشت ماه دهک‌ها به این شرح است:

 

دیگر خبرها

  • اعلام آخرین مهلت استفاده از کالابرگ الکترونیکی
  • مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران
  • جزییات جدید از پروژه سه طبقه کردن میدان ونک
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • نمایش نیروی هوایی آمریکا برای ساخت ۲۴ ساعته پهپاد
  • دل های نگران کارگران پیمانکاری با قراردادهای لرزان
  • ماجرای مفقودی یک کارگر شهرداری ؛ جستجو ادامه دارد
  • احتمال ماندن توخل در بایرن قوت گرفت
  • گلایه کارکنان از متوقف شدن اجرای طرح عقد قرارداد مستقیم با نیرو‌ها در برخی از شرکت‌ها