Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@05:47:58 GMT

موضع شهرداری اهواز در قبال کیسون تغییر نکرده‌است

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۲۴۸۶۴

موضع شهرداری اهواز در قبال کیسون تغییر نکرده‌است

به گزارش ایرنا موسی شاعری شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران در محل استانداری خوزستان گفت:  صحبت های مفصلی در شورای سازمان قطار شهری با نمایندگان شرکت کیسون داشتیم یا این قرارداد در روزهای آینده فسخ می شود و یا اینکه شرکت کیسون تعهد جدی اجرایی ملموسی می دهد و کار را به اتمام می رساند.

وی با اشاره به اینکه تصمیم نهایی در روزهای آتی علنی می شود افزود: هیچگونه سفارشی برای عدم فسخ قرارداد شرکت کیسون به شهرداری اهواز نشده و این مسیر را ادامه می دهیم، ما برای حفظ حقوق مردم بهترین تصمیم را می گیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار اهواز بیان کرد: قرارداد پروژه قطار شهری اهواز نکات پیچیده ای  دارد و نمی توان احساسی و با عجله در مورد آن تصمیم گیری کرد، لذا مراحل قانونی را با قاطعیت طی کردیم.

شاعری درخصوص مرجع رسیدگی به اختلاف شهرداری اهواز و شرکت کیسون بیان کرد: در قرارداد اولیه مرجع داوری اتاق بازرگانی پاریس بود اما پس از تمدید قرارداد شرکت کیسون پذیرفت که شورای عالی فنی به عنوان داور انتخاب شود.

وی افزود: ما به دنبال تضییع حقوق شرکت کیسون نیستیم، این پیمانکار ادعایی دارد که برمبنای ارزش دلار و سود بانکی کم و زیاد می شود که برای حل این اختلاف مساله در شورای عالی فنی رسیدگی می شود، این مساله ربطی به اصل قرارداد ندارد و شرکت کیسون صورت وضعیتی از شهرداری اهواز طلبکار نیست.

شهردار اهواز با اشاره به اینکه قرارداد بسته شده با کیسون خوب نبوده است گفت: شرکت کیسون با ادعای معرفی فاینانسور موفق به برنده شدن در این پروژه شده است.

این درحالیست که بنابر نامه منتشر شده از سوی کیسون این شرکت مدعی شده از تاریخ دهم مهرماه آمادگی خود را برای فعال کردن پروژه قطار شهری اهواز از تاریخ ۲۰ مهرماه اعلام کرده و در همین مدت لیست مدیران ارشد شرکت برای حضور در پروژه را تحویل داده است  و از ۲۰ مهرماه مدیران ارشد شرکت و مدیران و کارشناسان پروژه در اهواز حضور داشته و در جلسات متعدد با مدیرعامل قطار شهری اهواز و کارشناسان آن سازمان، اولویت های فاز یک مورد نظر کارفرما را تبیین و جبهه های کاری را برای شروع عملیات اجرایی مشخص کرده اند.

 معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور هشتم مهرماه در سفر به استان خوزستان شرکت کیسون را موظف کرده بود ظرف مدت ۷۲ ساعت موضع خود را در این پروژه مشخص کند و اگر پاسخ شرکت کیسون برای ادامه همکاری با پروژه قطار شهری اهواز مثبت است نباید هیچ پیش شرطی را مطرح کند.

در مرداد سال ۹۷ صورت جلسه ای میان کارفرما و شرکت کیسون امضا شد که مطابق بند نخست آن دو طرف موافقت خود را با ارجاع اختلاف به شورای عالی فنی اعلام کردند؛ در بند دوم این توافقنامه قید شده بود که شرکت کیسون بدون فوت وقت باید نسبت به راه اندازی کارگاه اقدام کند.

بند سوم درخصوص تامین منابع مالی پروژه از طرق مختلف مانند تهاتر املاک بود؛ بند چهارم قرارداد شرکت کیسون برای ۲ سال دیگر تمدید شد و در بند پنجم نیز شرکت کیسون متعهد به پیگیری برای فعال کردن مجدد فاینانسور شد.

پروژه متروی اهواز از نیروگاه زرگان در شمال شرقی اهواز شروع می‌شود و پس از عبور از میدان‌های اصلی شهر، در منطقه بقایی در جنوب غرب اهواز به انتهای مسیر خود می‌رسد. طول این مسیر بر اساس مصوبه شورای عالی ترافیک کشور ۲۳ کیلومتر و شامل ۲۴ ایستگاه است. این پروژه به ۲ گام دسته بندی و گام نخست آن از فرودگاه تا مصلا با ۶ ایستگاه تعیین شده است.

خط ۲ قطار شهری اهواز نیز با ۲۰ کیلومتر طول و ۲۱ ایستگاه از شمال منطقه کیانپارس تا جنوب شرق اهواز (دانشگاه نفت) امتداد می یابد. کلیات این خط در سال ۱۳۸۸ در شورای عالی ترافیک تصویب و گام مطالعات آن از سال ۱۳۹۰ آغاز شده است اما با تاخیر طولانی در خط یک این پروژه، معلوم نیست شهروندان تا چند سال دیگر باید منتظر باشند تا خط دوم مترو اهواز هم به بهره برداری برسد.

عملیات اجرایی مترو اهواز بهمن سال ۸۵ آغاز شد اما پیشرفت این پروژه کمتر از ۳۰ درصد است.پروژه قطار شهری اهواز از اواخر پارسال تاکنون به دلیل مشکلات مالی به حالت تعطیل درآمده است.با شدت گرفتن اختلاف میان پیمانکار و کارفرمای قطار شهری اهواز در کنار سرنوشت نامشخص پروژه، زمان پرداخت ۱۸ ماه از حقوق کارگران قطار شهری نیز همچنان در هاله ای از ابهام باقی می ماند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: موسی شاعری خوزستان اهواز شهرداری اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۴۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید

امید بی‌نظیر قائم مقام مدیرعامل شرکت خودروسازی اسنا در حاشیه تحویل ۲۲ دستگاه اتوبوس درون شهری به شهرداری تهران گفت: شرکت اسنا از معدود تولید کنندگان اتوبوس‌های شهری است که نسبت به اجرای تعهدات خود در موعد مقرر جدیت دارد. وی در همین رابطه یادآور شد، تحویل 22 دستگاه اتوبوس به دلیل مجوزهای حمل و نقلی بوده و روند تحویل در هفته‌ها و ماههای آتی ادامه دارد.

بی‌نظیر در خصوص برنامه شرکت برای انعقاد قرار داد با دیگر شهرها گفت: با تعداد شهرداری‌های شهرهای بزرگ برای تامین و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی وارد مذاکره و امضا تفاهمنامه و حتی عقد قرارداد شده‌ایم و همواره توانسته‌ایم بموقع به تعهدات خود عمل کنیم.
تبریز و اصفهان و تهران از جمله‌ کلانشهرهایی که با قرارداد بسته و طبق قرارداد اتوبوس تحویل داده شده است. با کلانشهرهای دیگر هم تفاهمنامه و‌مذاکرات داشته  که امیدواریم تبدیل به قراردادهای اجرایی شود.

وی گفت: شرکت اسنا آمادگی دارد اتوبوس‌های تک کابین 12 متری، اتوبوس دو کابین BRT و تک کابین برقی مورد نیاز شهرداری‌ها را تامین کند و به سرعت نیاز فوری شهرداری‌ها را برطرف کند.

به گفته قائم مقام مدیرعامل شرکت اسنا، اتوبوس‌های 12 متری از سال گذشته بعد از تبریز تحویل کلانشهر تهران شده و این روند در خصوص شهرداری‌های اصفهان و تهران ادامه خواهد داشت. اتوبوس‌های BRT اسنا از سالیان گذشته همواره به مردم شهرهای تبریز، اصفهان و تهران خدمات ارائه می‌دهند و شهروندان این کلانشهرها علیرغم گذشته سالیان طولانی بکارگیری و فعالیت رضایت دارند.

بی‌نظیر در خصوص قرارداد این شرکت با شهرداری اصفهان گفت: قرارداد نسل جدید اتوبوسهای دوکابین BRT تولیدی اسنا نیز با شهرداری اصفهان امضا شده و تا پایان اردیبهشت بخشی از این قرارداد به شهرداری اصفهان تحویل داده می‌شود.

شرکت اسنا مدرن‌ترین و با امکانات‌ترین انواع اتوبوس ۱۲ و ۱۸ متری را تولید می‌کند. محصولات این شرکت از امکاناتی نظیر سیستم تهویه هوا، امکانات ویژه افراد کم‌توان و سالمند و فناوری‌های پیشرفته ایمنی از مسافران برخوردار بوده و با اتکا به توان مهندسان و کارگران ایرانی طراحی و تولید شده‌اند. 
تمامی صندلی‌های این اتوبوس‌ها پورت اختصاصی شارژ USB دارند و مسافران تا رسیدن به مقصد می‌توانند تلفن خود را نیز شارژ کنند. همچنین در اتوبوس‌ها از سیستم شبیه‌ساز سه بعدی همه جانبه برای حفظ ایمنی در مسیرهای پرتردد استفاده شده است. زیبایی ظاهری اتوبوسهای اسنا و رنگ‌های متنوع باعث زیبایی دکوراسیون شهری و مورد توجه هموطنان قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • دسترسی به بافت تاریخی و حرم‌های مطهر با پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم-رحمت-احمدی
  • افزایش ارتفاع تأسیسات شهری در پروژه قائم-رحمت-احمدی
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • تاکید اسد بر موضع باثبات سوریه در قبال مقاومت و فلسطین
  • افشاگری جدید علیه زاکانی درباره قرارداد‌های مخفی شهرداری تهران
  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی
  • بارش ۳۰ میلی‌متر باران طی ۳۰ دقیقه در اهواز
  • تلاش شبانه‌روزی تیم‌های خدمات شهری برای رفع آبگرفتگی از معابر
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم