Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجعفر فلسفی شامگاه چهارشنبه باحضور در برنامه افق روشن صداوسیمای مرکز استان خوزستان درخصوص سرنوشت پروزه قطار شهری اهواز بیان کرد: قرارداد قطارشهری اهواز با شرکت کیسون به صورت EPCF بوده است یکی از ویژگی‌های این نوع قرارداد این است که قیمت پروژه در آن مقطوع است و پیمانکار می‌پذیرد با این شرایط کار کند البته مشمول یکسری تعدیل‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در طول چند سال گذشته تاریخ‌های متفاوتی برای تکمیل پروژه بیان شده‌است افزود: پیمانکار پروژه برای ارتباط با اعضای شورای شهر اهواز و آماده کردن فضا به نفع خود تلاش بسیار کرد تا بتواند اعضای شورا را توجیه کند.

فلسفی گفت: در ابتدای فعاایت شورای پنجم ۲ دیدگاه مختلف برای برخورد با پیمانکار پروژه قطارشهری اهواز وجود داشت، عده ای معتقد به فسخ قرارداد بودند و برخی دیگر خواهان دادن یک فرصت دیگر به کیسون شدند.

وی با اشاره به عدم ارائه صورت وضعیت توسط شرکت کیسون افزود: دلایل کافی برای اثبات عدم اراده و توانایی شرکت کیسون در تکمیل پروژه قطار شهری اهواز وجود دارد.

این عضو شورای شهر اهواز اظهار داشت: وزیر کشور نیز در سال ۹۴ در نامه‌ای خطاب به معاون اول رییس جمهوری مطرح کرده بود که اراده کافی برای تحرک بخشی به پروژه توسط پیمانکار وجود ندارد و بنظر می رسد تغییر پیمانکار با رعایت شرایط و مقررات صورت گیرد.

وی ادامه داد: کیسون یک شرکت توانمند، بزرگ و با ارتباطات گسترده است از این رو برای فسخ قرارداد هراس داشتیم زیرا بنظر می رسید احتمال برنده شدن آن زیاد باشد و در این میان منافع مردم به خطر بیفتد.

فلسفی یادآور شد: با تغییر و تحول دستگاه قضا امید تازه‌ای در دل ما ایجاد شده است که بتوانیم درخصوص پروژه قطارشهری اهواز احقاق حق کنیم.

وی در بخشی دیگر گفت: حدود ۲ سال پیش باحضور مسئولان مدیریت شهری و شرکت کیسون صورت جلسه‌ای امضا شد که مطابق آن شرکت پیمانکار باید پروژه را فعال می کرد و همزمان اختلافات میان ۲ طرف نیز به شورای عالی فنی ارسال شد اما شرکت کیسون بازهم نسبت به فعال کردن کارگاه اقدام نکرد.

عضو شورای شهر اهواز افزود: تکمیل نشدن این پروژه آثار اجتماعی مختلفی دارد، درحال حاضر نوعی جسارت در مدیریت شهری برای به سرانجام رساندن پروژه دیده می‌شود و نباید تعلل کرد.

وی بیان کرد: درحال حاضر پنج هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت برای پروژه قطار شهری اهواز درنظر گرفته شده اما اختصاص این اعتبار منوط به فعال بودن پروژه است از این رو نباید فرصت را از دست بدهیم.

شهردار اهواز روز گذشته از فسخ قرارداد با شرکت کیسون خبر داده بود.

پروژه متروی اهواز از نیروگاه زرگان در شمال شرقی اهواز شروع می‌شود و پس از عبور از میدان‌های اصلی شهر، در منطقه بقایی در جنوب غرب اهواز به انتهای مسیر خود می‌رسد. طول این مسیر بر اساس مصوبه شورای عالی ترافیک کشور ۲۳ کیلومتر و شامل ۲۴ ایستگاه است. این پروژه به ۲ گام دسته بندی و گام نخست آن از فرودگاه تا مصلا با ۶ ایستگاه تعیین شده است.

خط ۲ قطار شهری اهواز نیز با ۲۰ کیلومتر طول و ۲۱ ایستگاه از شمال منطقه کیانپارس تا جنوب شرق اهواز (دانشگاه نفت) امتداد می یابد. کلیات این خط در سال ۱۳۸۸ در شورای عالی ترافیک تصویب و گام مطالعات آن از سال ۱۳۹۰ آغاز شده است اما با تاخیر طولانی در خط یک این پروژه، معلوم نیست شهروندان تا چند سال دیگر باید منتظر باشند تا خط دوم مترو اهواز هم به بهره برداری برسد.

عملیات اجرایی مترو اهواز بهمن سال ۸۵ آغاز شد اما پیشرفت این پروژه پس از گذشت حدود۱۵ سال هنوز کمتر از ۳۰ درصد است.

برچسب‌ها موسی شاعری شهرداری اهواز اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: موسی شاعری شهرداری اهواز اهواز موسی شاعری شهرداری اهواز اهواز قطار شهری اهواز شرکت کیسون پروژه قطار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۷۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران

عضو شورای شهر تهران بر لزوم رعایت دستورالعمل استقرار و نظام نگهداشت HSE (بهداشت، ایمنی و محیط زیست) در مناطق تأکید کرد.   به گزارش ایسنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.   وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است.    احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است.   از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است.    صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛   نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود.    وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • استفاده از نظرات نخبگان سرلوحه کار شورای شهر قزوین است
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری از اساسی‌ترین طرح‌ها در شورا‌هاست
  • آنچه در جلسه شورای عالی باغ مشاهیر اصفهان گذشت