Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت کیسون پیمانکار مترو اهواز اعلام کرد: فسخ قرارداد از سوی شهرداری اهواز قانونی نیست و با ادامه روند فعلی تأمین مالی این پروژه از سوی شهرداری، ساخت مترو اهواز 500 سال طول می‌کشد.





در پی‌گزارش روز چهارشنبه هفته گذشته روزنامه ایران درباره سرنوشت مترو اهواز و اعلام فسخ قرارداد مترو اهواز به‌ نقل از شهردار این شهر، شرکت کیسون پیمانکار این طرح به مصاحبه ایران با شهردار اهواز در خصوص فسخ قرارداد مترو پاسخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 «محمد انصاری»، رئیس هیأت مدیره شرکت «کیسون» در گفت‌و‌گو با «ایران» گفت: شهرداری اهواز برای تکمیل مترو این شهر سالانه 30 میلیارد تومان هزینه می‌کند و این در حالی است که این پروژه برای اجرای بموقع نیاز به سالانه حداقل 200 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری دارد.
رئیس هیأت مدیره شرکت کیسون می‌گوید: مشکل از طرف این شرکت نبوده بلکه بانک عامل برای گشایش اعتباری (ال سی) تضمین شهرداری اهواز را نپذیرفته و مشکل دقیقاً از همین جا شروع شده است.
به گفته وی طبق روال قراردادهای فاینانس یا تأمین مالی با منشأ تسهیلات ارزی خارجی، باید شهرداری اهواز برای اعتباردهنده چینی توسط یک بانک عامل اعتبار اسنادی باز می‌کرد و وجوه لازم را از آنها دریافت می‌کرد و طبق صورت وضعیت به پیمانکار کیسون –نورینکو پرداخت می‌کرد.
وی تأکید کرد: کیسون موافقت فاینانس را از چین گرفت که سند آن موجود است ولی کارفرما که شهرداری اهواز بود نتوانست (ال سی) بازکند در واقع بانک عامل تضمین کارفرما را نپذیرفت. انصاری تصریح کرد: بر اساس قرارداد ما با شهرداری اهواز مقررشده بود اگر فاینانس به تأخیر افتاد، بخشی را به‌صورت ریالی تأمین کند.
وی افزود: درست است که این قرارداد 4 ساله بوده ولی شهرداری می‌بایست حداقل سالی 200 میلیارد تومان به پروژه تزریق می‌کرد تا این 23 کیلومتر خط مترو بموقع ساخته شود که این کار اتفاق نیفتاد و هنوز هم شهرداری گرفتار همین مسأله تأمین منابع است.
 وی همچنین در خصوص تغییرات ایجاد شده از سوی شهرداری نسبت به قرارداد اولیه گفت: افزایش 3 هزار متر مربعی ایستگاه‌ها، افزایش 40 سانتیمتری قطر تونل و به زیرزمین رفتن دو سرخط از جمله این موارد بود. این تغییرات به قیمت اولیه 75 میلیارد تومان می‌شود که اگر آن را به قیمت روز تعدیل کنیم به 600 میلیارد تومان می‌رسد.
انصاری خاطرنشان کرد: در مقابل هر یک تومان که کیسون در مترو اهواز هزینه کرده شهرداری تنها 5 ریال به آن داده است.
وی در پایان تأکید کرد: از آنجا که ما خواهان بررسی این قرارداد در خارج از استان خوزستان بودیم قرارداد مترو اهواز در حال حاضر در شورایعالی فنی که بالاترین مقام رسیدگی به قراردادهای پیمانکاری کشور است در دست بررسی است و ما انتظار داریم نتیجه بررسی‌ها تا دو هفته دیگر اعلام شود و قاعدتاً شهرداری باید تا اعلام رأی شورا که داور رسمی قرارداد است صبر می‌کرد.
به‌گزارش «ایران»، شهرداری اهواز هفته گذشته خبر از فسخ قرارداد مترو اهواز به‌دلیل خلف وعده کیسون داد. به گفته موسی شاعری، شهردار اهواز اجرای این طرح در سال 85 در قالب قرارداد EPCF و به شرط تأمین مالی 85 درصد هزینه اجرای این طرح به‌صورت فاینانس از چین بوده است ولی کیسون با انجام 240میلیارد تومان کارکرد، پروژه را معطل گذاشته است.
 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: میلیارد تومان شهرداری اهواز قرارداد مترو فسخ قرارداد مترو اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۴۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند ثبت قرارداد‌های اجاره مسکن از طریق سامانه خودنویس کوتاه می‌شود

سعادتی کارشناس سیاست گذاری مسکن در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه سامانه خودنویس یکی از مهم ترین برنامه های دولتی در حوزه بازار اجاره مسکن به شمار می‌رود که خود  باعث شده بازار مسکن به ثبات و آرامش برسد گفت: بازار اجاره مسکن یکی از مهم‌ترین بازارهایی است که نیاز به ساماندهی داشت که دولت با راه اندازی این سامانه از سال گذشته این اقدام را انجام داده است.

وی افزود: راه اندازی سامانه خودنویس نقش موثری در کاهش مدت زمان انتظار متقاضیان دارد و از سوی دیگر این اقدام  باعث می شود دست دلالان و سوداگران از این بازار کوتاه  شود.

کارشناس سیاست گذاری مسکن اظهار کرد: بازار اجاره مسکن در حال حاضر می‌تواند زمینه را برای بهبود و تقویت قدرت مستاجران فراهم کند و از سوی دیگر این اقدام خود آرامش را به این بازار عرضه می‌کند.

وی افزود: کاهش حق الزحمه‌های نجومی و همچنین  برچیده شدن دست مشاوران املاک متخلف از دیگر مزایای این سامانه به شمار می رود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • افشاگری جدید علیه زاکانی درباره قرارداد‌های مخفی شهرداری تهران
  • عادی شدن روند پرواز‌های فرودگاه بین المللی شهید سلیمانی اهواز
  • بارش ۳۰ میلی‌متر باران طی ۳۰ دقیقه در اهواز
  • روند ثبت قرارداد‌های اجاره مسکن از طریق سامانه خودنویس کوتاه می‌شود
  • سرویس‌دهی رایگان خط ۲ مترو به تجمع بزرگ صادقیون
  • ابهام در قرارداد زاکانی با چینی‌ها | واردات هزاران خودروی برقی با شرکت ساختمانی | تردید بزرگ که آیا اصلا قراردادی منعقد شده یا نه!
  • ابهام در قراردادهای زاکانی با چینی‌ها/ عضو شورای شهر: هنوز تردید داریم که آیا این قراردادها منعقد شده است یا خیر؟
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم